Program Tjedan istarskih knjižnica (TIK)

22.09.2019 u 17:42

Program Tjedan istarskih knjižnica (TIK) zamišljen je kao informativni tjedan kojemu je krajnji cilj povećanje broja članova, korisnika i posjetitelja u svim vrstama knjižnica u Istarskoj županiji, povećanje kompetencija korisnika u korištenju knjižničnih usluga i podizanje profesionalnih vještina i znanja knjižničara.
Knjižnice će imati priliku pokazati snagu svojih resursa i usluga kroz različite inovativne aktivnosti  koje će prirediti za lokalne korisnike i zajednicu. Kroz program TIK-a korisnici će moći saznati više o širokom spektru usluga koje nude knjižnice, cilj je programa da javnost prepozna vitalnu ulogu koju knjižnice i informacijske službe imaju za obrazovanje i razvoj pojedinca i društva. Osim narodnih knjižnica koje su otvorene svima, intencija programa jest da se populariziraju vrijednosti i drugih vrsta knjižnica  koje doprinose razvoju svojih korisnika i ustanova unutar kojih djeluju.  
Knjižnica Arheološkog muzeja Istre će u TIK-u organizirati edukaciju na temu postani e-Građanin u razdoblju od 23. 9. – 27. 9. 2019., svakog dana od 12-13 sati.

Typo3 site by Ulisys d.o.o. , 2010.